Kazališna komedija “Udavače” uoči Svjetskog dana kazališta

Najnovija predstava HIT TEATRA „Udavače“ britkim i zaigranim humorom svjetla reflektora baca na moderna vjenčanja i propitkuje široku lepezu različitih svadbi, kao i višeslojne razloge koje pojedince dovode do onog ‘sudbonosnog da’. Od romskog vjenčanja s osebujnim običajima i pravilima, vjenčanja iz vedra neba luckaste bakice u poznim godinama koja se na vječnu ljubav zaklinje u blještavom Las Vegasu, pa sve do jedne neobične svadbe iz koristi radi financijskog poticaja OPG-a, čak petnaest šarolikih likova iz svakodnevnog života koji je uvijek pun (ne)ugodnih iznenađenja utjelovljuje izvrstan glumački trio – Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar i Erna Rudnički –donoseći hipnotizirajuću magiju kazališta koja će vas i zabaviti i zamisliti.

Jer humor je uvijek u trendu.

TEKST: Matko Elezović

REŽIJA: Mario Kovač

KOSTIMI: Elvira Ulip

GLUME: Jan Kerekeš, Matea Elezović Brdar, Erna Rudnički

Predstava će se prikazati u četvrtak, 26. ožujka 2020. u 20,00 sati u velikoj dvorani pazinskog Spomen doma u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta u Pazinu.

Ulaznice za kazališnu predstavu bit će dostupne od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50,00 kn moći će se kupiti u upravi Spomen doma, radnim danom od 8:00 do 16:00 sati. Ili na dan predstave na blagajni Spomen doma po prodajnoj cijeni od 60,00 kn. Rezervacije se također primaju od ponedjeljka na broj mobitela: 095 456 456 4 ili na e-mail: kultura@puckouciliste-pazin.hr .

Dobrodošli!

Skip to content