Kazališna predstava “Sve o muškarcima” – 6. ožujka 2020. u 20, 00 sati

Miro Gavran: Sve o muškarcima

Režija: Mladena Gavran | Glume: Vedran Komerički, Tomislav Krstanović, Rade Radolović | Teatar Gavran

Nakon predstave “Sve o ženama” Miro Gavran zaronio je i u svijet muškaraca te na dinamičan i humorističan način na sceni prikazao život iz muške perspektive. U komediji “Sve o muškarcima” tri mlada i talentirana glumca, od kojih je svaki utjelovio više različitih uloga, uspješno su prikazala probleme i situacije s kojima se muškarac današnjice susreće.

Što se događa s prijateljstvom tri srednjoškolca kad stignu u zrele godine i kad naiđe na nove probleme i neslaganja, samo je jedno od pitanja na koje komedija pokušava dati odgovor. Osim prijateljstva, Gavran obrađuje i odnos otac – sin kroz tegobnu priču mladog muškarca koji se suočava s rastavom roditelja, što mu obilježi život. Nakon mnogih godina ljutnje prema ocu, pa čak i vlastitom bratu, je li moguće da čovjek promjeni mišljenje i pokaje se? Predstava na scenu dovodi i homoseksualni par te priču o muškarcima koji su isprepleteni mračnim, “muškim” poslovnim odnosom.

Kroz zabavne scene, brze i kratke dijaloge i svakodnevne situacije Gavran na blizak i prepoznatljiv, jednostavan način prikazuje muškarca kao ranjivog, ljubomornog, često tvrdoglavog.. Onakvog kakvog mnogi muškarci neće htjeti prepoznati ni priznati samom sebi. Različiti svjetovi jedne te iste predstave zaokružuju se u skladnu cjelinu, pričom koja potvrđuje važnost iskrenog prijateljstva i među muškarcima, dovoljno snažnog da nadživi i prebrodi sukobe i svađe. (Andra Ž.)

Predstava će se održati u petak, 6. ožujka 2020. u Velikoj dvorani pazinskog Spomen doma u 20, 00 sati.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50,00 kn mogu se kupiti u upravi Spomen doma, radnim danom od 8:00 do 15:00 sati. Ili na dan predstave na blagajni Spomen doma po cijeni od 60,00 kn.

Karte se mogu i rezervirati, u Pučkom otvorenom učilištu, na broj mobitela: 095 456 456 4 ili na e-mail: kultura@puckouciliste-pazin.hr

Nadolazeći događaji

ISTRAKON

Skip to content