Komedija “Mali raj” – subota u 20.00 h

U subotu 18. ožujka s početkom u 20.00 sati u Velikoj dvorani Spomen doma pogledajte komediju Mali raj Glumačke družine Histrion.
Stavljajući na svoj program obiteljsku komediju „Mali raj“, Glumačka družina Histrion odaje počast znamenitom piscu, komediografu, libretistu i scenaristu Milanu Grgiću.
U veseloj igri susreću se spisateljska vještina i histrionsko glumačko nadahnuće i stvaraju predstavu koja slijedi bogatu tradiciju histrionskih izvedbi.

Nespretni ljubavnici, vinski obrati, osebujni karakteri stvaraju komično i veselo ozračje pritom pripovijedajući  velike priče o malim ljudima. Smijeh, kojega dobijemo kao rezultat kazališnog umijeća i plemenitog nagnuća glumaca stoji nasuprot zahtjevnih dramatičnih i teških vremena u kojima živimo. Histrionski repertoar bit će obogaćen još jednom veselom histrionskom igrom koja će vjernoj publici pružiti užitak komedije, smijeh i susret s karakterima tako sličnim i bliskim njima samima. Uz podrazumijevajuće sretan kraj odlazimo kući veseli i nasmijani, okrijepljeni kazalištem.(Zoran Mužić)

Autor: Milan Grgić
Redatelj: Zoran Mužić
Scenografija: Enes Hodžić – Arči
Ton: Gordan Matejko
Tehnika: Daniel Pavlović
Producent: GD HISTRION, Zagreb
Izvođači: Ana-Marija Percaić, Hrvoje Klobučar, Ivica Pucar i Borna Galinović

Ulaznice u prodaji putem sustava Entrio i u Caffe baru Epulon po cijeni od 10 eura

Nadolazeći događaji

ISTRAKON

Skip to content