Predstava: “Brodolomke” – 08. studenog 2019. u 20,00 sati

Uoči Noći kazališta, Pučko otvoreno učilište u Pazinu poziva vas na predstavu u koprodukciji Ludens teatra i Kazališta Moruzgva Brodolomke, autorski projekt prema ideji i predlošku Ane Maras Harmander, u režiji Krešimira Dolenčića.

„Brodolomke su dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. Iako različitih životnih priča, sudbina ih poveže na najneobičniji način. Stvaraju se novi životni obrasci kroz učenje o sebi, dok ih sve povezuje ovisnost. Ovisnost kao odgovor na život, kao posljedica puta kojeg su odabrale. Zamislite samo što biste vi napravili da ste zatvoreni u četiri zida sami sa sobom? A što bi tek napravili da ste u nemogućnosti suočiti se sami sa sobom zatvoreni s još troje koji se traže? Biste li pjevali? Biste li plesali? To naše žene rade. One u nesreći pokušavaju otkriti novi život, svojstveni put i možda promijeniti sudbinu. Je li sudbina zaista zapisana ili zaista imaš izbor? Nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost, jednostavnost i kompleksnost svakog ponaosob, najbolji su primjeri vrhunske izvedbene umjetnosti, u koju se gledatelj jednostavno mora zaljubiti.“ (Ana Maras Harmander)

Predstava će se prikazati u petak, 08. studenog 2019. u 20:00 sati u Velikoj dvorani pazinskog Spomen doma.

Ulaznice za kazališnu predstavu bit će dostupne od ponedjeljka, 21. listopada 2019, a moći će se kupiti u upravi Spomen doma radnim danom od 8 do 16 sati. Ulaznice će se moći kupiti u pretprodaji po 50 kuna, te na blagajni sat vremena prije predstave po 60 kuna.

Dobrodošli!

Skip to content