Projekcija filma “Pelikan” uz gostovanje redatelja Filipa Herakovića

31. srpnja u 21h, u Pazinu će se održati projekcija nagrađivanog debitantskog igranog filma “Pelikan” redatelja Filipa Herakovića.

Ovaj film je napravljen s puno ljubavi i strasti, a kombinacija drame i humora će vam garantirati vrlo zanimljivo filmsko iskustvo. Glavni lik je nogometaš Josip, koji se nakon teške ozljede suočava s oporavkom ne samo svog tijela, već i svoje duše. Kroz ovu priču ćemo pratiti njegovu borbu da otkrije tko je zapravo i kakva osoba želi postati.

Uz talentiranog Edija Ćelića koji igra Josipa, u filmu ćete moći vidjeti i ostale izvanredne glumce poput Marka Petrića, Tene Nemet Brankov, Lucije Barišić, Ivana Glowatzkog i mnoge druge. Snimanje filma se odvijalo širom Istre, uključujući Istarske toplice, Livade, Oprtalj i Umag, te jedan zimski dan na Krvavcu.

“Pelikan” je već osvojio srca publike diljem svijeta. Na međunarodnom festivalu “Tallinn Black Nights” dobio je posebnu nagradu žirija za režiju, dok je na “Festivalu autorskog filma” u Beogradu proglašen “Najhrabrijim filmom Balkana”.

Ova posebna projekcija će biti prilika za sve filmofile i zaljubljenike u hrvatsko filmsko stvaralaštvo da se susretnu s redateljem filma. Filip Heraković bit će gost naše projekcije. Sigurni smo da će vas “Pelikan” oduševiti svojom emotivnom pričom i kvalitetnom glumačkom izvedbom. Ne propustite ovaj jedinstveni film i doživite nezaboravno filmsko iskustvo. Vidimo se 31. srpnja u Pazinu, ispred Spomen doma!

Skip to content