Projekcija filma Sedmo nebo uz gostovanje redateljice i producenta

U četvrtak, 01. veljače, u 19h, u Velikoj koncertnoj dvorani Spomen doma, u sklopu redovnog kino programa održati projekcija hrvatskoga filma “Sedmo nebo” uz prisustvo redateljice filma Jasne Nanut i producenta Hrvoja Osvadića.
Nakon projekcije održat će se kratak razgovor o filmu.

Nešto o filmu:

“Sedmo nebo”
redateljica: Jasna Nanut
producent: Hrvoje Osvadić
scenaristi: Jasna Nanut i Hrvoje Osvadić
Glavne uloge: Krešimir Mikić, Iva Jerković, Iva Mihalić
sporedne uloge: Nikša Butijer, Dejan Aćimović, Petar Ćiritović
proizvodnja: 2023. g
Trajanje: 88 minuta

Sinopsis
Nino Radman je čovjek s previše žena i premalo vremena, hodajući recept za katastrofu. Pokušavajući priznati ženi da se zaljubio u drugu, traži pomoć „stručnjaka“ čiji ga savjeti vode u još veći kaos. U strahu od žene, Ninova paranoja sve više raste, a on se pretvara u tempiranu bombu. Hoće li trijumfirati ili krahirati, otkriva ova komedija neočekivanih obrata, u kojoj je samo jedna stvar veća od Ninovih problema – njegov tlak.

O redateljici:
Jasna Nanut
Jasna Nanut (1975.) magistrirala je filmsku i televizijsku režiju na zagrebačkoj Akademiji dramske umjetnosti. Paralelno s filmom bavi se televizijom na kojoj je započela karijeru. Autorica je šest kratkih igranih filmova koji su prikazani na Zagreb, Pula i Sarajevo Film Festivalu, u Tallinnu, Motovunu, Plans d’Angersu, Poitiersu i mnogim drugima. Dvostruka je dobitnica Oktavijana, za svoj diplomski film Igra malog tigra i prvi profesionalni kratki film Tanja. Sedmo nebo je njen prvi dugometražni film. Članica je Društva hrvatskih filmskih redatelja.

Skip to content