Stand-up show Ivice Lazanea

U petak, 01. ožujka s početkom u 20h u velikoj koncertnoj dvorani Spomen doma održat će se stand-up show ”Šta ti misliš sa svojim životom” bračkog komičara Ivice Lazanea.
Što Ivica kaže o svom 𝘀𝗵𝗼𝘄𝘂:
“𝗦𝘁𝗮 𝘁𝗶 𝗺𝗶𝘀𝗹𝗶𝘀̌ 𝘀𝗮 𝘀𝘃𝗼𝗷𝗶𝗺 𝘇̌𝗶𝘃𝗼𝘁𝗼𝗺?” je moj prvi one man show sastavljen od najboljeg materijala iz prvih 5 godina karijere, dođite i nasmijte se na moj račun… ulaznice plaćate sami!

„Šta ti misliš sa svojim životom?“ je rečenica kojom drugi sugeriraju da tvoji dosadašnji izbori i nisu baš bili promišljeni. No ono što je u jednom trenutku izgledalo kao loša odluka kasnije često postane dobra priča i jedinstveno iskustvo. U ovom showu otkrit ću vam kako je bilo odrastati na Braču uz obitelj u kojoj svatko vuče na svoju stranu, (ne)ispunjavati očekivanja okoline te u kakve sam se sve nesvakidašnje situacije zatekao i zbog svoje nepromišljenosti još dublje u njih uvukao. Previše slobodnog vremena daje umu priliku da odluta do mračnih kutaka i čudnih ideja koje bi inače ostale zakopane, no ja ih otkopavam i sa ponosom prezentiram. Što sam sve doživio, preživio i šta mislim sa svojim životom? Ozbiljno se zajebavat i nasmijati vas svojom pričom. Vidimo se!
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodaje maslinovo ulje.
𝗖𝗶𝗷𝗲𝗻𝗮 𝘂𝗹𝗮𝘇𝗻𝗶𝗰𝗲 𝟵€ 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 / 𝟭𝟬€ 𝗧𝗶𝘀𝗮𝗸𝗠𝗲𝗱𝗶𝗮 𝗶 𝗻𝗮 𝘂𝗹𝗮𝘇𝘂
𝗢𝗡𝗟𝗜𝗡𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗔𝗝𝗔
➡ https://core-event.co/…/pazin-ivica-lazaneo-sta-ti…/
𝗙𝗜𝗭𝗜𝗖𝗞𝗔 𝗣𝗥𝗢𝗗𝗔𝗝𝗔:
➡ TISAKmedia (Muntriljska 1a, Pazin // pon-pet 08-20h; sub i ned 08-17h)
➡ Na dan showa na ulazu ako ih ostane u prodaji
Skip to content