Tečaj njemačkog jezika za iznajmljivače obiteljskog smještaja i radnike u turizmu

Pripremite se za nadolazeću ljetnu sezonu i spremno dočekajte goste komunicirajući na njemačkom jeziku prije, tijekom i nakon njihovog boravka u smještaju.

Bilo da radite u turističkom sektoru ili iznajmljujete obiteljski smještaj svjesni ste da je komunikacija na njemačkom jeziku neizostavan dio poslovanja.
Nastava se bazira na komunikacijskom pristupu čiji je cilj brza primjena usvojenog gradiva u komunikacijskim situacijama u turizmu.

Polaznici će tijekom tečaja usvojiti osnove njemačkog jezika (vokabular, pravila izgovora, brojevi), naučiti kako ostvariti uspješan prvi kontakt s gostima (predstavljanje svoje ponude, uzimanje osobnih podataka, formule pristojnosti), kako ih uputiti u turističku ponudu grada/mjesta, kako riješiti moguće pritužbe vezane uz boravak, kako naplatiti uslugu, ispitati zadovoljstvo i prigodno se oprostiti.

Tečaj počinje 6. ožujka 2024. i traje 30 školskih sati. Nastava će se odvijati u učionici Spomen doma u Pazinu, 3 puta tjedno, srijedom i četvrtkom od 18.00-19.30 te subotom od 8.00-11.00.

Za više informacija i prijavu nazovite 099 8102 050 ili pošalite mail na obrazovanje@puckouciliste-pazin.hr.

Skip to content