U organizaciji Terminusa: Ciklus radionica za samosvjesne žene

Tematski ciklus osobnog rasta žena naziva ŽENE – MAJKE – BOGINJE u organizaciji Terminusa, suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Pazin održat će se, ukoliko to epidemiološka situacija bude dozvolila, 29. travnja, 6. svibnja i 13. svibnja, od 17 do 20 sati.

Ciklus je namijenjen samosvjesnim ženama koje žele osobno rasti kroz rad u interaktivnim grupama do 12 polaznica. Ako epidemiološka situacija bude dozvolila, radionice će se u navedenim terminima održati u prostorima POU Pazin. U protivnom, radionice će biti online, a vodit će ih trenerice Terminus tima, mag. psihologije Nevena Tolanov i mag. educ. soc., Alenka Kralj.Živimo u doba koje nameće sve više izazova današnjoj suvremenoj ženi. Pored ubrzanog načina života, ostaje premalo vremena za osluškivanje unutarnjeg glasa i vlastite prirode. Nekadašnje snove djevojčice zamijenila je neočekivana realnost, a pred svim zadaćama i obvezama stvarnosti, božanstvena ženina osobnost u drugom je planu.

Tko je suvremena žena danas? Koje su njene uloge? Ako smatramo točnom i inspirativnom izjavu čuvene francuske filozofkinje i spisateljice Simone de Beauvoir „Ženom se ne rađa, ženom se postaje“, neminovno je sebi postaviti pitanje: kako oblikovati svoje ženske uloge i identitete? Zajedno istražujemo odnose ženske obiteljske linije, njihov utjecaj u sadašnjosti i bliskoj budućnosti. Upoznajemo boginje grčke mitologije, čija arhetipska obilježja možemo prepoznati u repertoaru svojeg ponašanja, motivacije, izbora i vrijednosti. U ciklusu osobnog rasta za žene, podijeljenog u tri modula učimo o vlastitim snagama i slabostima, upoznajemo bogati, slojeviti ženski svijet u nama: majke u nama kćerkama, odrasle žene i majke svojih kćerki. Zamršeno? Možda, ali snaga samospoznaje i harmonizacije je u nama, zajedno otkrivamo resurse neophodne za promjenu, osobni rast i napredak. Više o radionici, cijeni i voditeljicama pogledajte OVDJE.

Sve informacije možete dobiti putem maila info@terminus.hr ili putem mobitela 099 216 79 28

Nadolazeći događaji

ISTRAKON

Skip to content